Δωρεάν μεταφορικά άνω των 35€.

Ενημέρωση περί προσωπικών δεδομένων
Η επιχείρηση ΗΛΕΚΤΩΡ®, λεπτομέρειες για την οποία θα διαβάσετε στους Ορους χρήσης, είναι κάτοχος της ιστοσελίδας www.e-ilektor.com και της επίσημης σελίδας μας στο facebook ΗΛΕΚΤΩΡ Easy Jewelry. Η προστασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών και επισκεπτών των διαδικτυακών μας τόπων έχει εξαιρετικά βαρύνουσα σημασία για εμάς και εφαρμόζουμε τις βέλτιστες πρακτικές διαχείρισής τους, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια αποφυγής κρουσμάτων υποκλοπής ή απώλειάς τους. Διαθέτουμε τις κατάλληλες προδιαγραφές ασφαλείας και σε τακτά χρονικά διαστήματα γίνονται οι απαραίτητοι έλεγχοι και αναβαθμίσεις σε λογισμικό και μηχανολογικό εξοπλισμό.

Τι συλλέγουμε και αποθηκεύουμε
Καθώς επισκέπτεστε τους διαδικτυακούς μας τόπους, θα παρακολουθούμε: Τα προϊόντα που έχετε δει: θα χρησιμοποιηθεί για να σας δείξουμε, για παράδειγμα, προϊόντα που έχετε δει πρόσφατα. Τοποθεσία, διεύθυνση IP και τύπος προγράμματος περιήγησης: θα τα χρησιμοποιήσουμε για σκοπούς όπως ο υπολογισμός του ΦΠΑ και το κόστος αποστολής. Διεύθυνση αποστολής: θα σας ζητήσουμε να εισαγάγετε αυτήν τη διεύθυνση, ώστε να μπορούμε, για παράδειγμα, να εκτιμήσουμε το κόστος αποστολής πριν πραγματοποιήσετε μια παραγγελία αλλά και για να σας στείλουμε την παραγγελία! Θα χρησιμοποιήσουμε επίσης cookies για να παρακολουθούμε το περιεχόμενο του καλαθιού ενώ περιηγείστε στον ιστότοπό μας. Αυτές οι πληροφορίες θα χρησιμοποιηθούν επίσης για σκοπούς, όπως: Να σας στείλουμε πληροφορίες για τον λογαριασμό σας και την παραγγελία σας, απαντήσεις στα αιτήματά σας, συμπεριλαμβανομένων των επιστροφών και των παραπόνων, τήρηση των νομικών υποχρεώσεων που έχουμε, όπως ο υπολογισμός των φόρων, βελτίωση προσφορών του καταστήματός μας, να σας στέλνουμε διαφημιστικά μηνύματα, εφόσον επιλέξετε να τα λαμβάνετε. Επίσης ενδέχεται να γίνεστε αποδέκτης προσωρινών αναγνωριστικών αρχείων (cookies) με σκοπό την καλύτερη προσαρμογή των λειτουργιών της ιστοσελίδας μας στις προτιμήσεις σας, όπως επίσης και την δημιουργία στατιστικών δεδομένων για την βελτίωση των υπηρεσιών της εταιρίας μας. Παράλληλα με το σύστημα συλλογής στατιστικών της εταιρίας μας, στην παροχή στατιστικών δεδομένων συνδράμει και η εξωτερική εφαρμογή Analytics της Google. Επίσης, θα αποθηκεύουμε σχόλια ή κριτικές, αν επιλέξετε να τα αφήσετε.
Δημιουργώντας λογαριασμό στην ιστοσελίδα μας, καταχωρούνται στη βάση δεδομένων μας τα στοιχεία που θα δηλώσετε: Επώνυμο, όνομα, e-mail, στοιχεία τοποθεσίας και επικοινωνίας και άλλα επι μέρους στοιχεία που αφορούν τις εκάστοτε προτιμήσεις σας. Δεχόμαστε πληρωμές μέσα από τα ασφαλή περιβάλλοντα πληρωμών της Viva Payments και του PayPal. Κατά την επεξεργασία των πληρωμών, ορισμένα από τα δεδομένα σας θα μεταβιβαστούν στο περιβάλλον πληρωμών που θα επιλέξετε, συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών που απαιτούνται για την επεξεργασία ή την υποστήριξη της πληρωμής, όπως το συνολικό ποσό αγοράς και τα στοιχεία χρέωσης. Ευαίσθητα δεδομένα που αφορούν τις πιστωτικές ή χρεωστικές σας κάρτες, δεν αποθηκεύονται στη βάση δεδομένων μας με κανέναν τρόπο. Τα καταχωρείτε στον διακομιστή (server) του διατραπεζικού περιβάλλοντος συνεργασίας και χρησιμοποιούνται μόνο για την ανάγκη μιας συγκεκριμένης συναλλαγής. Εναπόκειται στην διακριτική σας ευχέρεια εάν θελήσετε να αποθηκεύσετε δεδομένα σας σε κάποια από τις συνεργαζόμενες υπηρεσίες πληρωμών ή όχι. Σε κάθε μελλοντική σας παραγγελία, θα κληθείτε να συμπληρώσετε πάλι τα εν λόγω στοιχεία πληρωμής. Τα προσωπικά σας δεδομένα αποθηκεύονται με ασφάλεια στον διακομιστή (server) που φιλοξενεί την ιστοσελίδα μας και πρόσβαση σε αυτά έχουν μόνο εξουσιοδοτημένα άτομα της επιχείρησής μας για τη διεκπεραίωση των συναλλαγών και της αναγκαίας αλληλεπίδρασής σας με τα ηλεκτρονικά μας συστήματα. Σε καμία απολύτως περίπτωση δεν κοινοποιούνται σε τρίτους.
Ποια δικαιώματα έχετε στα δεδομένα σας
Εάν έχετε λογαριασμό σε αυτόν τον ιστότοπο ή έχετε αφήσει σχόλια, μπορείτε να ζητήσετε να λάβετε ένα εξαγόμενο αρχείο των προσωπικών δεδομένων που διατηρούμε για εσάς, συμπεριλαμβανομένων τυχόν δεδομένων που έχετε παράσχει σε εμάς. Μπορείτε επίσης να αιτηθείτε να διαγράψουμε τα προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε για εσάς. Όλοι οι χρήστες μπορούν να βλέπουν, να επεξεργάζονται ή να διαγράφουν τα προσωπικά δεδομένα τους ανά πάσα στιγμή. Αυτό δεν περιλαμβάνει δεδομένα που είμαστε υποχρεωμένοι να τηρούμε για φορολογικούς, διοικητικούς, νομικούς ή λόγους ασφαλείας. Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων οφείλει πάντοτε να συμβαδίζει με την κείμενη εθνική νομοθεσία και τις έννομες προβλέψεις περί δημοσίου συμφέροντος. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το νομικό καθεστώς λειτουργίας του ηλεκτρονικού μας καταστήματός, παρακαλούμε ανατρέξτε στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας.
Η παρούσα πολιτική απορρήτου μπορεί να εμπλουτίζεται και ανανεώνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα, οπότε καλείσθε να ανατρέχετε σε αυτήν για την πληρέστερη ενημέρωσή σας.