Δωρεάν μεταφορικά άνω των 35€.

Πολιτική Επιστροφών

Γενικοί όροι επιστροφών και δικαίωμα υπαναχώρησης
Για όλες τις αγορές που πραγματοποιούνται μέσω της ιστοσελίδας μας https://www.e-ilektor.com ή μέσω της επίσημης σελίδας μας στο fb ΗΛΕΚΤΩΡ Easy Jewelry  ισχύουν τα ακόλουθα:
Για όλες τις περιπτώσεις επιστροφής:  Θα πρέπει πρώτα να μας ειδοποιήσετε με mail στο info@e-ilektor.com ή εναλλακτικά καλώντας στο 2103632181  Η επιστροφή πρέπει να γίνει εντός 16 (δεκαέξι) ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή με βάσει το αποδεικτικό του μεταφορέα, τα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους συσκευασία και στην κατάσταση την οποία τα παραλάβατε, άθικτα, χωρίς να έχουν φορεθεί, λερωθεί ή αλλοιωθεί με οποιοδήποτε άλλο τρόπο. Ειδικά για προϊόντα που συντρέχουν λόγοι υγιεινής (π.χ. σκουλαρίκια), αυτά δεν πρέπει να έχουν αποσφραγισθεί από την αρχική τους συσκευασία. Σε κάθε περίπτωση η επιστροφή πρέπει να συνοδεύεται από τα νόμιμα αρχικά συνοδευτικά έγγραφα (απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο κατά περίπτωση). Ειδικότερα:
Για ελαττωματικό προϊόν:  Σε αυτή την περίπτωση υπάρχουν δύο επιλογές. Είτε να ζητήσετε την αντικατάστασή του με άλλο ίδιο ή άλλο ίσης αξίας είτε να ζητήσετε επιστροφή των χρημάτων σας. Στην περίπτωση αντικατάστασης δεν επιβαρύνεστε με κανένα επιπλέον κόστος, όλα τα έξοδα επιβαρύνουν την εταιρεία μας. Στην περίπτωση επιστροφής χρημάτων αφαιρούνται μόνον τα έξοδα της αρχικής αποστολής. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει πρώτα να έχουμε παραλάβει το επιστρεφόμενο προϊόν που μας στέλνετε εντός της προαναφερθείσας προθεσμίας με την ACS courier και χρέωση του παραλήπτη, δηλαδή δική μας. Για περιοχές που χαρακτηρίζονται ως “δυσπρόσιτες” από την συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών, θα πρέπει να παραδώσετε από κοντά την επιστροφή σε κατάστημα της ACS. Μπορείτε να επιλέξετε και άλλη εταιρεία ταχυμεταφορών αλλά με δική σας ευθύνη και χρέωση. Εάν το ελαττωματικό προϊόν ήταν μέρος παραγγελίας, δηλαδή ήταν ανάμεσα σε άλλα που είχατε παραλάβει, τότε σε αυτήν την περίπτωση γίνεται μεν αλλαγή για το συγκεκριμένο όπως πιο πάνω αλλά δεν υπάρχει δυνατότητα επιστροφής χρημάτων μεμονωμένα, θα πρέπει να επιστραφεί ολόκληρη η αρχική σας παραγγελία. Σημαντική σημείωση: Δεν θεωρείται ελαττωματικό προϊόν αυτό που τα χρώματα ή η γενικότερη κατασκευή διαφέρουν ελαφρά από την εικόνα που είδατε παραγγέλλοντάς το. Στα χειροποίητα κοσμήματα υπάρχουν πάντοτε μικρές διαφοροποιήσεις, το κάθε ένα είναι ξεχωριστό, αυτή εξ’ άλλου είναι και η ομορφιά τους.
Για αλλαγή προϊόντος:  Ανα παραγγελία σας παρέχουμε μια φορά την δυνατότητα αλλαγής ολόκληρης ή μέρους αυτής ΔΩΡΕΑΝ με άλλο ή άλλα προϊόντα μας ίσης αξίας. Δεν θα σας επιβαρύνουμε δηλαδή με κανένα έξοδο διακίνησης. Ισχύουν οι γενικοί όροι επιστροφών που αναγράφονται στο πάνω μέρος του κειμένου. Ολες οι αποστολές γίνονται με την ACS courier και η προσφορά δεν ισχύει για περιοχές που χαρακτηρίζονται “δυσπρόσιτες”, όπου η παραλαβή και παράδοση γίνεται από εσάς σε κατάστημα της ACS που σας εξυπηρετεί. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να προηγηθεί επικοινωνία με την εταιρεία μας.
Δικαίωμα υπαναχώρησης για αγορές από απόσταση:  Εντός της προθεσμίας των 16 (δεκαέξι) ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας σας βάσει του αποδεικτικού παραλαβής, έχετε το δικαίωμα άσκησης υπαναχώρησης, δηλαδή να επιστρέψετε την παραγγελία και να σας επιστραφεί το ποσό που καταβάλατε. Προσοχή, ισχύει για ολόκληρη την παραγγελία και όχι για μέρος αυτής, όπου παρακαλείσθε να ανατρέξετε πιο πάνω για τις περιπτώσεις μεμονωμένων ελαττωματικών προϊόντων και αλλαγών. Πρέπει πάντοτε να προηγηθεί επικοινωνία με την επιχείρησή μας και ισχύουν οι γενικοί όροι επιστροφών τους οποίους παρακαλείσθε να διαβάσετε προσεκτικά στην αρχή αυτού του κειμένου. Αν τα έξοδα αποστολής της επιστροφής της παραγγελίας υπερβαίνουν το κόστος καθολικής ταχυδρομικής υπηρεσίας, δεν καλύπτονται από την εταιρεία μας και επιβαρύνουν τον πελάτη.
Σας ευχαριστούμε που διαβάσατε προσεκτικά για την πολιτική μας των επιστροφών και θυμηθείτε οτι σε κάθε περίπτωση πρέπει πρώτα να επικοινωνήσετε μαζί μας. Είμαστε σίγουροι οτι θα βρούμε λύση που να σας ικανοποιήσει και να αποκομίσετε μια θετική εμπειρία από την συνεργασία μας.
Από την “ΗΛΕΚΤΩΡ”