Δωρεάν μεταφορικά άνω των 35€.

Τρόποι αποστολής

Στέλνουμε σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο συνεργαζόμενοι με την ACS courier

Η χρέωση των μεταφορικών για όλη την Ελλάδα είναι 2 € (παράδοση “στην πόρτα σας”) ανεξάρτητα προορισμού και για την Κύπρο 7 €. Εάν επιλέξετε πληρωμή με αντικαταβολή, υπάρχει επιπλέον χρέωση 3 €. Σημειώστε οτι για όλες τις παραγγελίες άνω των 35 € η αποστολή είναι εντελώς δωρεάν. Για την Κύπρο η δωρεάν αποστολή ισχύει για παραγγελίες άνω των 60 € και δεν υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή.

 

Για παραγγελίες που λαμβάνονται μέχρι τις 14:00 μμ κάθε εργάσιμης μέρας (εκτός Σαββάτου, Κυριακής), η αποστολή γίνεται συνήθως την επόμενη εργάσιμη μέρα και σε ελάχιστες περιπτώσεις την μεθεπόμενη για όλα τα ετοιμοπαράδοτα προϊόντα. Για ειδικές παραγγελίες η αποστολή γίνεται μετά από συνεννόηση με τον πελάτη για τον απαιτούμενο χρόνο.

 

Η παράδοση γίνεται εντός 1 – 2 εργάσιμων ημερών εντός του δικτύου εξυπηρέτησης της εταιρίας ταχυμεταφορών με εξαίρεση ορισμένους προορισμούς, τους αποκαλούμενους “δυσπρόσιτους”, όπου η παράδοση ενδέχεται να καθυστερήσει 1 – 3 επιπλέον μέρες. Σε κάθε περίπτωση ο πελάτης ενημερώνεται με μήνυμα για τον αριθμό αποστολής της παραγγελίας του (“tracking number”) ώστε να μπορεί να παρακολουθήσει όλη την πορεία της αποστολής μέσα από την ιστοσελίδα της εταιρίας ταχυμεταφορών.

 

Η παραλαβή βεβαίως μπορεί να γίνει και από το εργαστήριό μας μετά από συνεννόηση, χωρίς φυσικά κάποια επιπλέον χρέωση.